Biograd Boat Show

Biogradska noć
28. August 2017.
Međunarodna biciklistička utrka “Ulicama kraljevskoga Biograda”
28. August 2017.

Najveća izložba plovila u Hrvatskoj.

19 godina stalnog rasta rezultiralo je najvećom izložbom plovila u Hrvatskoj i široj regiji. BBS 2017 postavio je nove rekorde sa  više izlagača, novih plovila i premijera nego ikad prije.

Sajam je prepoznat po posebnoj, gostoljubivoj atmosferi Biograda, primorskog grada sa šarmom, prihvatljivim cijenama i kvalitetnom infrastrukturom organizatora, Ilirije d.d., koja uključuje marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje. Pokretni pontanski most povezuje centralnu marinu Kornati s marinom Kornati zapad, nudeći jedinstven i atraktivan izlagački doživljaj.

Naš Boat Show Doživljaj

Svakog dana sajma zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunsku hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, nadomak marine, do kasnih sati.

Mi to nazivamo “Boat Show doživljaj”, a rezultirao je snažnom reputacijom susreta poslovnih ljudi, kao i brojnih posjetitelja koji  manifestaciju doživljavaju kao odmor.

PRISTUP DO SREDNJE – EUROPSKIH KLIJENATA

Sajam ima snažan ugled u centralnoj Europi, te privlači mnogo posjetitelja iz susjednih zemalja.

Mnogi od njih već posjeduju plovila sa bazom u Biogradu, dok su drugi jedni od tisuće posjetitelja raznih događanja koji se uvijek rado vraćaju.
www.bbs.com.hr

Originalni članak: http://www.tzg-biograd.hr/hr/45/biograd-boat-show

Translate »