Biograd Boat Show

Biogradska noć
28. August 2017.
Međunarodna biciklistička utrka “Ulicama kraljevskoga Biograda”
28. August 2017.
Biogradska noć
28. August 2017.
Međunarodna biciklistička utrka “Ulicama kraljevskoga Biograda”
28. August 2017.

Najveća izložba plovila u Hrvatskoj.

19 godina stalnog rasta rezultiralo je najvećom izložbom plovila u Hrvatskoj i široj regiji. BBS 2017 postavio je nove rekorde sa  više izlagača, novih plovila i premijera nego ikad prije.

Sajam je prepoznat po posebnoj, gostoljubivoj atmosferi Biograda, primorskog grada sa šarmom, prihvatljivim cijenama i kvalitetnom infrastrukturom organizatora, Ilirije d.d., koja uključuje marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje. Pokretni pontanski most povezuje centralnu marinu Kornati s marinom Kornati zapad, nudeći jedinstven i atraktivan izlagački doživljaj.

Naš Boat Show Doživljaj

Svakog dana sajma zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunsku hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, nadomak marine, do kasnih sati.

Mi to nazivamo “Boat Show doživljaj”, a rezultirao je snažnom reputacijom susreta poslovnih ljudi, kao i brojnih posjetitelja koji  manifestaciju doživljavaju kao odmor.

PRISTUP DO SREDNJE – EUROPSKIH KLIJENATA

Sajam ima snažan ugled u centralnoj Europi, te privlači mnogo posjetitelja iz susjednih zemalja.

Mnogi od njih već posjeduju plovila sa bazom u Biogradu, dok su drugi jedni od tisuće posjetitelja raznih događanja koji se uvijek rado vraćaju.
www.bbs.com.hr

Originalni članak: http://www.tzg-biograd.hr/hr/45/biograd-boat-show

Translate »