Dočekajte 1. svibnja u Biogradu uz Slovenski vikend!

Škraping
28. August 2017.
Škraping
28. August 2017.

Dočekajte 1. svibnja u Biogradu uz Slovenski vikend!

Međunarodni praznik rada nekima će predstavljati produženi vikend, budući da je praznik u ponedjeljak, stoga evo idealne prilike da 1. svibnja dočekate i provedete upravo u Biogradu na Moru.

Od 28. travnja do 01. svibnja za vas smo pripremili obilje događanja u obliku aktivnog odmora i zabavnog programa, svatko može pronaći nešto za sebe i za vikend putovanje odabrati upravo Biograd.

Tako u ponudi aktivnog programa imamo regatu Pašmanskim kanalom, utrku obalom Biograda, šetnju od parka do fun parka “Mirnovec” te rekreativni MTB maraton oko Vranskog jezera. Zabavni program rezerviran je za hrvatski rock sastav “The Second Hand Band” koji su više puta gostovali u Biogradu i baš svaki put oduševili sve okupljeno mnoštvo, slovensku zvijezdu Tanju Žagar te uvijek popularnog Nenu Belana koji će nastupati u Svetom Filipi i Jakovu.

U dolje navedenom programu možete pronaći internet stranice na kojima ćete za svaku pojedinu stavku dobiti više informacija, detaljan opis te mjesto za registraciju.

I premda ovaj vikend nosi naslov “Slovenski vikend” on nije namijenjen isključivo Slovencima, vikend je ovo za sve one željne sportske i rekreacijske aktivnosti, a naglasak stavlja na involviranost obitelji.

Prvi svibnja svi smo u Biogradu!

 

Originalni članak: http://www.tzg-biograd.hr/hr/160/slovenski-vikend

Translate »