Gastro stol

Škraping
28. August 2017.
Biogradska noć
28. August 2017.
Škraping
28. August 2017.
Biogradska noć
28. August 2017.

Gastro stol – Festival izvorne hrane, pića, delicija, suvenira i folklora

Savršen vikend uz “Gastro stol”

Festival se održava u gradu Biogradu na Moru, na rivi, na Obali kralja Petra Krešimira IV.

Na najdužem stolu u Hrvatskoj želimo predstaviti autohtone hrvatske proizvode, proizvode vrijednih ruku. Želimo dati priliku proizvođačima koji svoje  kvalitetne domaće proizvode žele prezentirati širem tržištu.

Posebnost ovogodišnje manifestacije je u modernizaciji samog koncepta i vizualnog identiteta Festivala.

Izlagači će od ove godine imati mogućnosti sami birati poziciju stola na rivi i time osigurati svoje mjesto na Festivalu. Plan grada na rivi gdje se Festival održava podijeljen je u tri zone: crvena, bijela i plava zona i sukladno tome određene su i cijene.

Obećavamo vam tri dana vrhunske zabave gdje će biti za svakoga po nešto pa će tako tijekom tri dana trajanja Festivala nastupati razni ulični zabavljači, klape će promenadno pjevati na rivi među posjetiteljima kako bi im približili dio dalmatinske tradicije, na rivi na dvije pozornice izmjenjivat će se poznati hrvatski glazbenici.

Gastro stolom 2017. po dvanaesti put zaredom okupljamo cijelu Hrvatsku, stvaramo simbiozu kontinentalne i priobalne turističke ponude jer želimo pokazati kakvim velikim turističkim resursima raspolažemo.

Originalni članak: http://www.tzg-biograd.hr/hr/41/gastro-stol-2017-festival-izvorne-hrane-pica-delicija-suvenira-i-folklora

Translate »